JAK TO BUDE S LENGLETEM? VALVERDE SE SEŠEL S ABIDALEM

JAK TO BUDE S LENGLETEM? VALVERDE SE SEŠEL S ABIDALEM

O přestupu Clementa Lengleta do Barcelony se teď mluví opravdu hodně. Joaquin Caparros, jeden ze členů vedení však oznámil, že Lenglet zůstává hráčem Sevilly. Podle něj k žádné domluvě nebo žádosti ze strany Barcelony nedošlo.

"Momentálně zůstává naším hráčem," vysvětloval Caparros. "Pokud by tady byl ze strany Barcelony o tohoto hráče zájem, prezidenti klubů by si zavolali. A já o žádném hovoru nic nevím."

Ještě tedy není nic úplně jisté. Ernesto Valverde se dnes poprvé setkal s Ericem Abidalem a jeho zástupcem Ramonem Planesem. Přidal se k nim také Pep Segura. Po nevydařeném příchodu Griezmanna se pozornost zástupců klubu ubírá jiným směrem. Podle posledních informací je Clement Lenglet stále jejich cílem, měl by posílit obranu klubu a další přestupy by byly zaměřeny především na zálohu. Ta je přece jenom odchodem Iniesty zasažena. Mohl by přijít také Arthur, i když se jeho přesun plánoval původně na zimní přestupové období.

Co se odchodů hráčů týče, příští sezonu už neuvidíme nejspíš Andreho Gomese. Ten se v klubu nedokázal prosadit a narážel na nenávist ze strany fanoušků.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Je dobře,že Gomes odejde , nemá na lávku , natož na A-tým.Horší ale je,že jsme ho koupili za 50M a prodáme tak za 20-30M.Nemuseli bychom na něm ale nutně prodělat.V těch 50M byly něco bonusy a jestli se nenaplnili , tak jsme třeba ještě nevyplácli 50 ale jen např. nějakejch 40M.No a kdybychom ho prodali za např. 30+20 bonusy(třeba za 20zápapů+10golu....:D),tak bychom mohli bát i na nule(ještě plat....:D).Ale to je to ,,KDYBY,,Tet je důležité koupit záložníka Top kvality a rozumě si pohrát s lavičkou.smiley

22.06.2018, 09:58

Ahoj, Co říkáte na Argentinu?

Mně se Leo zdál poražen už před zápasem smiley
Doufám že tímto nekončí Leošova éra

22.06.2018, 10:07
karlos Pajamen

No,trener je odpad,Messi byltam strašnej a sestava argentiny k smichu. Jediný, kdo tam mel byt byl Otamendi,Messi a Aguero.Ostatní by nemeli na MS vůbec co dělat.Ohledně. toho Messiho,hráč jeho kvalit, i kdyby hral s okresnim preborem , musí podat vykon na úrovni.Se kouknete na Ronalda.Hraje portugalsko něco?Ne a hraje CR dobře?Ano.Na druhou stranu uznávám,že to měl zatraceně těžký...

22.06.2018, 10:35
pyspetr karlos

jj vypadnout můžu. každému se to někdy stane. ale ať aspoň jezdí po prdeli. výsměch fanouškům

22.06.2018, 11:08
contento Pajamen

Už před začátkem MS jsem tipoval, že Argentina nebude rozhodně patřit mezi favority (jak někteří experti tvrdili) a jen se to potvrzuje.
Ten tým je na papíře relativně silný, aspoň co se týče hry směrem dopředu, ale ve skutečnosti ani to neplatí.
Záloha je v porovnání s těmi nejlepšími hrozná a obrana včetně brankáře slabá.
Leo mi přijde poloviční oproti Barceloně, jestli je to tlakem a očekáváním Argentinců... nebo téměř žádnou podporou spoluhráčů.
Za mě budou rádi, jestli se jim povede postoupit ze skupiny!

22.06.2018, 10:52
Messias contento

Tak ona je papírově silná protože na hřiště ji ten lolek ani nepustí. Troufám si říct, že kdyby včera nastoupila záloha např. ve složení Di Maria, Dybala, Mascherano a Messi a v útoku Aguero s Higuainem (když už není Icardi) tak by to vypadalo fakt jinač. Obrana je děs, to už jsem říkal před šampionátem a bohužel se to potvrzuje. Ale pokud tam pošle téměř celou zálohu která by měla být spíše na lávce tak to nemůže dopadnout jinak.

22.06.2018, 11:25
Pajamen Messias

Jak s oblibou říkám, v útoku může být kdokoliv, ale pokud tým nemá zálohu, která by míč k útočníkům dostala, potom vepředu může být i Messi s Aguerem a gola nedá nikdo.

Porovnání:
Diego Costa -> Iniesta, Isco, David Silva, Koke, Busquets
Ronaldo -> Bernardo Silva, Quaresma, Moutinho
Mandžukič -> Luka Modrič, Rakitič, Kovačič
Leo Messi -> Banega, Biglia, Peréz? Hrozný dřeváci. Ti si nedokážou ani převzít balon směrem k soupeřově brance, natož ho poslat dál.
A doho je tu Viky Kabajero a celá šílená obrana.

Je mi Lea líto, ale to jak celý zápas zase odchodil smiley , z toho mi bylo až úzko. Musel sem to vypnout.

22.06.2018, 11:45
karlos Pajamen

Pěkné srovnání!

22.06.2018, 16:10

Messi jako kapitán by se měl do posledního dechu,i kdyby tekli o pět fíků. I kdyby se vztekal,fauloval když už se nedaří. Ale on byl úplně bez zájmu. Jakoby už byl myšlenkama někde na dovolené a přál by si,aby to už co nejdříve skončilo. A tohle podle mě není vůdce, kapitán. To je ostuda. Věřím,že tohle má pak vliv i na ostatní hráče týmu. Samozřejmě že to není celé Leova chyba,ale že svého postavení má na to vliv větší než jen jedné jedenáctiny...

22.06.2018, 11:50
Pajamen Meshuggah82

Vidím to stejně.
A pokud fanoušci i zbytek týmu na velkoplošné obrazovce viděli, že má Leoš hlavu v dlani už během nástupu.
Tak to v nich, spíš než zarputilost, evokovalo maximálně zmar a beznaděj.

Dost nepochopitelné, i s přihlédnutím k tomu, že díky podpoře fanoušků Argentinci hráli téměř jako na domácím stadionu.

Leo a celá Argentina jsou pro mě zatím zklamáním turnaje a upřímně si ani nezaslouží postoupit dál, i když bych jim to přál smiley

22.06.2018, 12:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat