JORDI ALBA: NA HŘIŠTI NEZNÁM PŘÍTELE

JORDI ALBA: NA HŘIŠTI NEZNÁM PŘÍTELE

Obránce Jordi Alba dává vztahy na hřišti stranou. Jak sám přiznal, je tak soutěživý, že by nikdy nikomu nedovolil, aby byl lepší než on. Vyjádřil se i k nadcházejícímu Mistrovství světa a k možnému příchodu Griezmanna.

"Je nejlepší na světě. Kdybych ho musel bránit, tak každý ví, že na hřišti neznám přítele. Nechci, aby mě někdo porazil, ani můj otec, máme dobré vztahy, ale každý se snaží dělat to nejlepší. S Messim na tréninku zkoušíme různé věci. Pravdou ale je, že vás soupeř dobře zná a nedá se ho překvapit. Když se dostanu k míči, tak se snažím Messiho najít."

Promluvil i o tom, jaké má vztahy s hráči Realu Madrid: "Mám s nimi divný vztah. Dobře s nimi vycházím, ale vždycky chci, aby prohráli. Pamatuji si, jak jsem jim psal po loňském finále s Juventusem. Gratuloval jsem jim, ale samozřejmě bych byl raději, kdyby to finále prohráli. To si nikdo nemusí vyložit špatně."

Taky se vyjádřil ke Griezmannovi, jehož jméno se v souvislosti s Barcelonou poslední dobou skloňuje často.

"Záleží to na dohodě hráčů, ale i na hráči samotném."

"Rozhodl jsem se, že půjdu do nejlepšího klubu na světě, ale nějak dobu mi trvalo, než jsem z Valencie odešel, protože jsem se tam cítil dobře. Předpokládám, že jeho pocity jsou stejné, ale každý hráč se chce zlepšovat. Je to hráč, který se snadno zapojuje do hry, má ty střely v oku a může hrát na různých útočných pozicích. Do Barcelony by se hodil."

Španělsko je jedním z favoritů na vítězství Mistrovství světa a Alba promluvil o šancích týmu.

"Jsme jedním z favoritů a máme hodně mladý tým. Lopetegui vyměnil hodně členů organizačního týmu a přišlo mnoho nových hráčů. Máme teď opravdu silné pocity, co se našich šancí týče." 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat