JORDI ALBA: NECHÁPU TO CHOVÁNÍ FANOUŠKŮ

JORDI ALBA: NECHÁPU TO CHOVÁNÍ FANOUŠKŮ

Po vyrovnávajícím gólu ke konci včerejšího zápasu na Estadio Mestalla, se stal jeho autor Jordi Alba terčem hněvu domácích fanoušků. Ten na incident hned po zápase zareagoval. Nebylo to taky poprvé, kdy na Mestalle na nějakého hráče Barcy házeli zapalovače a další věci. 

Když se Alba při oslavě jeho gólu "z voleje" postavil přímo před kameru, přilítlo na něj z tribun několik předmětů. Musel proto svoji oslavu, při níž zrovna posílal pusu do kamery, ukončit o něco dřív. To Jordi Albu hodně naštvalo ale zároveň i zklamalo.

"Přišel jsem do Valencie zdarma, pak jsem odešel za spoustu peněz, nechápu, proč se ke mě takhle chovají," vysvětloval hráč. "Myslím, si že by mě měli respektovat tak, jako já respektuji je." 

Po tom, co pět let nosil dres "netopýrů" je jasné, že je levý obránce zklamaný ze způsobu, jakým ho fanoušci na Mestalle přijímají. "Když jsem hrál za Valencii, dával jsem tomu všechno. Teď už je to šestá sezóna, co se ke mě chovají tak špatně. Jenom žádám trochu respektu, je mi to moc líto, protože jsem Valencii za všechno vděčný a tohle mě bolí,"  dodal Alba.

Vyjádřil se také k chybě rozhodčích v prvním poločase: "Viděl bych i z druhé poloviny hřiště, že je to gól. Rozhodčí prostě udělal chybu. O přestávce jsme se dívali na záznam a bylo to jasné. Myslím si, že jsou záznamy pro fotbal právě v těchto případech velmi důležité."

Systém kamer (tzv. video rozhodčí) by měl v La lize začít fungovat od sezóny 2018/19. To už teď ale hráčům Barcelony není moc platné. "Je to další technologie, která fotbalu pomůže. V rozhodujících momentech si rozhodčí pustí záznam, aby ten problém dokázali vyřešit," chválí nápad Jordi Alba. 

"Zbývá nám ještě hodně zápasů. Je však nějaký důvod, proč je Valencie právě na druhém místě. Měli jsme zápas pod kontrolou. Na tomhle stadionu není jednoduché hrát," ukončil hráč rozhovor.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

No asi bych neřekl úplně pod kontrolou. Ale zápas to byl parádní smiley

27.11.2017, 12:17

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat