LENGLET CHCE MÍT BRZY JASNO

LENGLET CHCE MÍT BRZY JASNO

Budoucnost obránce Sevilly Clementa Lengleta zůstává nejasná. Minulé pondělí se sportovní ředitel Joaquin Caparros zmínil o tom, že hráče přemlouval, aby v Seville ještě zůstal. Měl mu dát jako příklad Daniho Alvese, který věděl, jak si na svůj moment počkat a nevyužil hned první možnost.

Barcelona je ochotná zaplatit výkupní klauzuli ve výši 35 milionu eur. Sevilla je odhodlaná, že hráče neztratí. Lenglet se chce rozhodnout co nejdříve, aby se jeho jméno v letním přestupovém období moc neskloňovalo. Stanovil si konečný termín 30. června. Do té doby už by chtěl mít všechno vyřešeno.

Hodně bude záviset na Seville, protože ta by chtěla pozměnit hráčovu smlouvu a nabídnout mu lepší plat. Než se rozhodne, tak by se měl sejít ještě se zástupci klubu a všechno prodiskutovat. Po tom, co Umtiti prodloužil smlouvu se Barcelona může soustředit na další přestupy. Zatím se ani neví, jak se bude řešit situace ohledně Yerryho Miny a Thomase Vermaelena. 

Na druhou stranu francouzský deník L'Equipe publikoval článek, kde se píše, že má o Lengleta zájem také Manchester United.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Tak at si ho United nacpou do ..... smiley

06.06.2018, 00:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat