NEDOKONČENÝ BYZNYS BARCY: SKÓROVAT VENKU

NEDOKONČENÝ BYZNYS BARCY: SKÓROVAT VENKU

Redaktor Marcy Luis Rojo zhodnotil výkony klubu ve venkovních zápasech skupinové fáze Ligy mistrů: "Barcelona byla v Turíně dobře organizovaný tým, ale nějakou show tak úplně nepředvedli. Jejich přístup a defenzivní výkon je třeba vyzdvihnout, především organizovanost mezi jednotlivými hráči a také fakt, že postoupili do dalšího kola. Nicméně včerejší zápas ukazuje problémy, které má tým se skórováním na hřišti soupeře," uvedl.   

"Pokud se ohlédneme zpět, v posledních venkovních zápasech skupinové fáze padl pouze jeden jediný gól. Důležité, je dodat, že ho nevstřelil ani jeden z barcelonských hráčů, nýbrž se jednalo o vlastní branku hráče Sportingu. Jestli k tomu ještě přidáme venkovní zápasy proti PSG a Juventusu z minulé sezóny,ocitáme se na rovných pěti zápasech. A to je přece jenom dlouhá doba." 

V tom, jaký by měl být další postup týmu, má Rojo celkem jasno: "V La lize jim vítr fouká do plachet a všechno vypadá příznivě. Chtělo by to ale styl hry lehce vylepšit. Valverdemu teď do dalšího zápasu v Lize mistrů zbývají tři měsíce. Aby vyhrávali trofeje, budou muset předvést víc než doposud. Důraz na obranu jde poznat i z faktu, že včerejší zápas dokončili s pěti obránci. Jordi Alba vystřídal Iniestu a podpořil Digneho na levé straně. Přitom byli na hřišti Umtiti, Semedo a Piqué. Priorita obrany zajistila kontrolu nad hrou. Když vezmeme v potaz nepříznivou situaci klubu během letního přestupového období, odchod Neymara, příchody několika nových hráčů a zranění Dembeleho, je toto rozhodnutí trenéra vcelku dobrým tahem. Teď ale přišel čas na krok vpřed - větší důraz na útok," uzavřel redaktor.      


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Snad si to hráči šetří na vyřazovací část smiley

23.11.2017, 14:18

Sice tech golu nedavame tolik,a neni to utocny koncert ale takticky jsme hodne nahore a obrana hraje vybornesmileyLibi se mi co zatim Valverde ordinuje tymu a verim ze utocne to taky pujde nahoru,vrati se Dembe,snad dojde i nejaka ta ofenzivni hvezda(cout,i ten ozill by se mi libi)...

23.11.2017, 16:46

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat