NEYMAR ODEHRÁL NEJLEPŠÍ ZÁPAS, SERGI ROBERTO PO NĚM TĚŽKO HLEDAL SLOV

NEYMAR ODEHRÁL NEJLEPŠÍ ZÁPAS, SERGI ROBERTO PO NĚM TĚŽKO HLEDAL SLOV

S úsměvem od ucha k uchu se snažil Sergi Roberto, jeden z hrdinů včerejšího večera, popsat své první pocity po zázračném obratu. Stejně jako jeho spoluhráči v rozhovoru zmínil podporu fanoušků.

Sergi Roberto

"Prostě jsem se do toho vrhl vším. V tem moment jsem nevěděl, jestli jsem nebyl v ofsajdu. Ale teď mám obrovskou radost."

"Říká se, že fanoušci jsou 12. hráčem, ale dnes nás díky nim bylo na hřišti o 10 víc. Tahle výhra tak patří také jim. Teď budeme slavit a myslet na ligu."

Neymar

"Tohle byl nejlepší zápas, jaký jsem v životě odehrál. Nikdy na něj nezapomenu. Celý týden jsem byl jako poblázněný, protože jsem chtěl konečně hrát a snažit se s Barçou psát historii."

"Pravdou je, že po prohře v Paříži jsme prožívali těžké dny. Ale dobré výsledky v lize nás nakoply. Věděli jsme, že to bude obtížné, ale celý tým byl přesvědčen, že se dokáže vrátit. Barça je schopna čehokoliv, takže jsme hráli s nadšením, tlačili a snažili se tvořit jednu šanci za druhou. Neměli jsme co ztratit."

Javier Mascherano

"Dnešek je speciální, byl to jeden z nejneuvěřitelnějších zážitků v mé kariéře. Odehráli jsme skvělý zápas s výborným přístupem od první chvíle. Vyvíjeli jsme tlak s míčem i bez něj a všechno klapalo, jak jsme plánovali až do gólu Cavaniho. Ale i po tom zklamání jsme se dokázali zvednout a udrželi víru až do poslední minuty. Nádherný gól od Neye nám dal křídla, pak přišla penalta a Sergi... Vstřelit tři góly během 10 minut je bláznivé. I když jsme věděli, že na comeback potřebujeme neuvěřitelné utkání, tohle nás dostalo."

"Tenhle výsledek nás před rozhodující fází sezony posílí."

"Je jasné, že jsem [v 85. minutě v pokutovém území] Di Maríu fauloval, ale nemyslím si, že to je důvod, proč jsme PSG vyřadili."

Gerard Piqué

"Porodnice by si měly do příštích devíti měsíců najmout více asistentek, protože dnes bude veselo v mnoha postelích... Teď budu slavit, ale zítra musím být zase na tréninku a soustředit se na ligu."

"Comebacky jsme už viděli, ale nikdy nic takového. Můžete mluvit o třech gólech Pichiho Alonsa proti Göteborgu nebo o Bakerovi, avšak tohle je nesrovnatelné."

"Ač nás někteří už pohřbívali, tahle generace ještě neřekla poslední slovo. Každý, kdo nám přestal věřit, by se měl vrátit a zkusit to znovu."

"Našemu soupeři bych rád vzkázal, že zítra vyjde slunce znovu, nemějte obavy... A Doménech se Sacchim by si nyní mohli vzpomenout, co říkali."

"Po brance Cavaniho to bylo těžké, ale pak se stal zázrak. V 87. minutě by fanoušci jindy začali odcházet, ale ne dnes. Zůstali s týmem a vyplatilo se to. Nicméně nechci teď přidávat na tým tlak tím, že bych začal mluvit o treblu."

Andrés Iniesta

"Byli jsme svědky historického činu. Věděli jsme, že může do myslí soupeřů zasít pochybnost, pokud dáme brzký gól. Nepřestali jsme věřit. I když jsme čelili takřka nemožné situaci, opravdu se to stalo."


Zdroje: sport.es, fcbarcelona.com



Diskuze

Piqué jako vždy zabil smiley

09.03.2017, 10:47

Barvě nemůžeme přestat fandit, protože vždy přijdou večery, jako tento. Několik měsíců se na to nedalo dívat a pak přijde tohle

09.03.2017, 11:37
Pajin Pajin

Samozřejmě Barce.

09.03.2017, 11:38

Je to jasné, Neymar včera písal históriu FC Barcelona veľkými hrubými písmenami. Piqué smileysmileysmiley...proste je to showman. smileysmileysmiley

09.03.2017, 12:38

Historii včera psal GOMES !!!
Nastoupil v 84.minutě za stavu 3:1... A pak to jelo... Šup, šup, šup a 6:1 a postup a přepsaná historie...
Stačilo mu prostě pár minut...
smiley

09.03.2017, 18:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat