PŘESTUP LENGLETA NA SPADNUTÍ? SEVILLA HLEDÁ NÁHRADU

PŘESTUP LENGLETA NA SPADNUTÍ? SEVILLA HLEDÁ NÁHRADU

Sevilla začíná zvažovat možnost, že by Clement Lenglet opravdu mohl odejít do Barcelony. Pravděpodobnost, že nakonec zůstane, se zástupcům klubu zdá být asi nižší. Proto začali zvažovat různé alternativy. Potenciální cíle jsou Mateo Musacchio z AC Milánu a Florian Lejeune z Newcastlu.

Lenglet se s zástupci klubu setkal ve středu. Snažili se ho přesvědčit, aby zůstal a vysvětlovali mu, že by byl klíčovým hráčem v novém projektu, který chce v klubu uskutečnit kouč Pablo Machin. Přitom ještě před několika dny to vypadalo, že Lenglet zůstane. Teď se však situace má úplně jinak. Navíc zájem Barcelony je ještě větší, než před obnovením smlouvy Samuela Umtitiho.

Sevilla tedy začala vymýšlet, kdo by Lengleta v klubu mohl nahradit. Argentinec Musacchio si pravidelně v základní sestavě v AC nezahrál. Španělskou ligu ale zná a mohl by dobře zapadnout. S Lejeunem by to bylo komplikovanější. Je jedním z nejdůležitějších článků Newcastlu a Rafa Benitez ho rozhodně nebude chtít prodat. Jedno je každopádně jasné. K přestupu Lengleta do Barcelony je blíž než kdy bylo. Kdyby ve středu oznámil, že zůstane, tak by Sevilla nehledala náhradu.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat