RAKITIČ: VÍTĚZSTVÍM REALU V LM SE NIC NEZMĚNÍ

RAKITIČ: VÍTĚZSTVÍM REALU V LM SE NIC NEZMĚNÍ

Double je podle Rakitiče skvělý výsledek. Někteří totiž věří, že by vítězství Realu v Lize mistrů úspěch Barcelony zastínilo. S tím ale záložník nesouhlasí, naopak, myslí si, že double bude mít hodnotu stále stejnou.

"Tenhle double nebude mít větší hodnotu, i kdyby Real Madrid prohrál finále Ligy mistrů. Ta důležitost se tím nějak nezmění. Je to těžké a složité double získat, protože La liga je těžší než evropské soutěže." 

Rakitič se vrátil i k zápase s Římem, který pro Barcelonu nedopadl vůbec dobře a znamenal konec snů o vítězství Ligy mistrů a získání treble.

"Pokud si myslíte, že je šance na postup velmi vysoká a nakonec vypadnete, tak je to velký šok. Nikdo nebyl odhodlanější dostat se do semifinále než my."

Rakitič také pochválil fotbalovou ikonu Iniestu, který na konci sezony v Barce končí a řekl něco, co by si měl vzít k srdci každý fanoušek fotbalu:

"Pokud nemáte rádi Iniestu, tak nemůžete mít rádi fotbal."

Také se hráče ptali na to, jestli by si uměl představit návrat do Sevilly. Rakitič řekl, že by jednou jejich dres na stadionu Sanchez Pizjuan rád znova oblékl.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

OT: teď jsem někde četl že chce naše vedení poslat Minu na hostování (prý Liverpool). A zároveň že Umtiti chce plat 14 mega (?!)
. Upřímně po tom jeho zranění v zimě už není taková rychlonohá a pozičně vyspělá skála jako dřív. Aspoň na mě tak nepůsobí. A přijde mi,že když hrál Vermaelen,tak to nebylo žádné oslabení. Spíše naopak. Takže jestli čce opravdu takový ranec,tak za mě ať klidně jde. Radši bych nechal hrát Thomase a Yerriho nechat jako trojku... Maximálně dokoupit někde za dobrou cenu ještě nějaký mladý backup.

11.05.2018, 19:20
karlos Meshuggah82

Souhlas..namyšlený smrady jsme tu už měli a jak to dopadlo.....

11.05.2018, 20:51

De Ligt

11.05.2018, 21:45

nikdo nebyl odhodlanejsi dostat sw do semi nez my. tvl tak ja nevim. mne tam ta odhodlanost docela chybela

12.05.2018, 17:51

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat