SEVILLA LENGLETA PRODAT NECHCE

SEVILLA LENGLETA PRODAT NECHCE

Podle všeho se Sevilla Clementa Lengleta vzdát nechce. Klub si je vědom toho, že má Barca o hráče zájem, takže nabídku nechali otevřenou. Lenglet se ještě nevyjádřil k tomu, jestli by chtěl smlouvu v Seville prodloužit. Se zástupci se má teprve setkat.

Hráč údajně čeká na to, jestli Barcelona udělá kroky, které povedou k jeho získání. Hrát za blaugranas je totiž motivace pro každého hráče. Problém je, že Katalánci mají momentálně k dispozici 4 středové obránce, budoucnost většiny z nich není jistá. Výjimkou je pouze Gerard Pique.

Vyjednávání s Umtitim jsou podle všeho stále v plném proudu a zvažuje se i budoucnost Vermaelena a Miny. Vermaelenovi zbývá ještě rok smlouvy, ale kdyby přišla nějaké dobrá nabídka, tak by si klub možná dal říct. Zatím ale tomu nic nenasvědčuje. Mina fanoušky nedávno ujistil, že se po půlroce nikam odejít nechystá. Ještě nedostal mnoho prostoru a Valverdeho bude nejspíš chtít přesvědčit o tom, že si místo v základní sestavě zaslouží.

Případ Lenglet tak zatím zůstává otevřený a příchod hráče se bude nakonec odvíjet od toho, jak se vyřeší situace s ostatními obránci.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Mina musí přesvědčit Valverdeho ne Lucha smileyjinak za mě další zbytečný přestup. Na základ to nikdy nebude a na lavičce bych raději viděl odchovance

26.05.2018, 20:36
robin PiGGy

Přesně... Ona není možžnost si Marlona stáhnout z hostování zpět?

27.05.2018, 06:48
Jhonys robin

S Marlonem se nejspíš moc nepočítá

27.05.2018, 17:30

Když jsme u Marlona, tak ten měl být v áčku hned po tom co dostal ke konci sezóny šanci, hrál suprově, ale prostě zvítězila opět naše neschopnost, ať si každej blekotá co chce, akademie upadá do pozadí a nebude to tím že na to kluci nemaj, prostě se klade důraz na dráhé nákupy, jako to dělával mordor, Marlon na to měl, Grimaldo taky, Samper taky, kde jsou teď? V jedné knize je to trefně popsané. Johan Cruyff se musí obracetsmiley

27.05.2018, 23:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat