UMTITI: MYSLÍM, ŽE K OBNOVENÍ SMLOUVY DOJDE

UMTITI: MYSLÍM, ŽE K OBNOVENÍ SMLOUVY DOJDE

Sezona 2017/2018 byla pro Umtitiho excelentní, hráč ukázal, jak spolehlivý na hřišti je a doufá, že se jeho smlouva v Barceloně prodlouží. K samotnému podpisu sice ještě nedošlo, ale Umtiti věří, že bude v Barce pokračovat nadále. Objevily se totiž spekulace o tom, že se klub s hráčem nedokáže dohodnout na nové smlouvě. Umtiti si totiž údajně zažádal o trojnásobný plat. Zájem o hráče jako jen on má samozřejmě velká řada klubů.

"Nic nového se neděje. Kouknu se na telefon, ale žádná zpráva mi nepřišla. Nebude mi vadit, když se to vyřeší už před Mistrovstvím světa. Vyjednávání už totiž pár měsíců probíhá. Samozřejmě je ale důležité, abychom to vyřešili už před mistrovstvím, to by bylo lepší. Z mého úhlu pohledu k tomu dojde."

Dalším hráčem, který by chtěl mít o své budoucnosti jasno už před mistrovstvím je Antoine Griezmann. Na spoluhráče z reprezentace se Umtitiho novináři samozřejmě zeptali. 

"Griezmann je fantastický hráč. Známe jeho schopnosti, co dokáže. Byl by v jakémkoliv týmu důležitý. V Barceloně by mohl udělat spoustu dobrých věcí."

Jak už zmínil prezident Bartomeu, situace ohledně Griezmanna se bude řešit v červenci. Na konečný výsledek si tedy ještě nějakou dobu počkáme.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

ja jsem hi strasne chtel z lyonu. ukazal ze muze hrat suprove. ale pikud si hned rekne o trojnasobek.... samozrejme nevime jestki je to pravda, ale...

25.05.2018, 23:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat