UMTITI SI JDE PRO TITULY

UMTITI SI JDE PRO TITULY

Francouzský střední obránce je šťastný v týmu, se svými spoluhráči, a také s hlavním městem Katalánska.

Je to již 6 měsíců, kdy Samuel Umtiti přijel do Barcelony, kde se od prvních chvil cítí jako doma. Francouzský mladík se těší velké oblibě nejen spoluhráčů, ale také fanoušků. Má velké předpoklady být úspěšným obráncem v tomto hvězdami nabitém týmu a jedné z nejkvalitnějších lig světa. Je rychlý, nebojí se hry s míčem, umí zastavit protihráče a je skvělý ve vzduchu.

V rozhovoru pro barcelonská média mluvil Umtiti o jeho příchodu do klubu: „Nejlepší klub na světě s nejlepšími hráči, s nejnáročnější filozofií, kde si přeji být a kde chci vyhrávat tituly.” Kromě toho, Samuel se cítí jako by dokonale zapadl do A týmu, a Barcelonu jako město si nemůže vynachválit. „Ostatní hráči jsou fantastičtí, klub je výjimečný a město mám velmi rád. Je tu ideální klima a lidé jsou velice hodní a milí.”

Francouzský hráč pohovořil také o podpisu své smlouvy: „Bylo to jako splněný sen, když jsem dorazil na Camp Nou k podpisu smlouvy. Byl to jeden z nejlepších momentů mého života. Následující dny jsem se snažil přijít na to, co se vlastně stalo a snažil jsem se určit si priority.”

Pokud jde o osobní život a koníčky Samuela, tak má velice rád hudbu, televizní show, filmy a video hry. „Myslím, že muzika sbližuje lidi. Speciálně v šatně, kdy jsme všichni spojeni a šťastní.”

Umtiti se také zmínil o své rodině, kde zdůrazňuje klíčovou roli matky v jeho fotbalové kariéře. „Pro mou matku bylo důležité, že jsem studoval, její přísnost mi velice pomohla. Nemohl jsem jít na trénink, dokud jsem nedodělal domácí úkol. UdělalA si dokonce řidičský průkaz, aby mne mohla vozit na tréninky Olympiqu Lyon.

 

A jaký je Váš názor na tohoto obránce? Podělte se o něj v diskuzi. 


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Hábo, míň těch článků, nestíhám to číst smiley

07.01.2017, 14:41
Hába Jakub19

Za to nemůžu, že čteš jak malej Jakoubek v první třídě ze slabikáře smiley

07.01.2017, 14:44

Podle mě jedna z nejlepších posil posledních let. Pokud se ještě více sehraje s Piquém, mohli by vytvořit dvojici podobnou s Puyolem, jehož pozici by zaujal samozřejmě Gerard smiley

07.01.2017, 14:43
Akrett Hába

Všemi deseti místo Mathieho, ten mi pije krev. Je rychlý a šikovný není to jen "hromosvod" má to něco co k nám patří. Rád na něj koukám.

07.01.2017, 15:22

Pekny clanek, Umtiti si pomalu ale jiste vydobiva misto v uplnem zakladu,smiley hodne stesti.smiley

07.01.2017, 22:28

Podľa mňa jasná stopérska budúcnosť Barcelony, bol to si myslím správny nákup.

08.01.2017, 16:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat